Εφαρμογές Laser - Αισθητική Δερματολογία

Θεραπεία Μελαχρωματικών βλαβών

Η εξειδικευμένη δράση του Q-Switched laser Αλεξανδρίτη (755nm) προσφέρει αποτελεσματική θεραπεία στις μελαγχρωματικές κηλίδες (κηλίδες γήρανσης χεριών-κορμού) ,εφηλίδες, πανάδες και σμηγματορροικές υπερκερατώσεις.

Θεραπεία αγγειακών βλαβών :

Ευρυαγγείες προσώπου και κάτω άκρων-Αιμαγγειώματα
Πρόκειται για διευρυσμένα τριχοειδή αγγεία κόκκινου ή μπλε χρώματος που εντοπίζονται συνήθως στο πρόσωπο και στα κάτω άκρα.
Αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά με τα εξειδικευμένα Pulse Dye Laser ( VBeam Perfecta , 595nm) και laser Νd:Υag (1064nm).

Αυτά τα laser εκπέμπουν μια δέσμη φωτός που διαπερνά την επιδερμίδα και μεταφέρει συγκεκριμένη ποσότητα ενέργειας στα αγγεία ,προκαλώντας θερμική καταστροφή του ενδοθηλίου τους και σταδιακή εξάλειψή τους.
Τα ανωτέρω laser χρησιμοποιούνται επιπρόσθετα για τη θεραπεία αιμαγγειωμάτων, μυρμηγκιών και υπερτροφικών ουλών-χηλοειδών.

Θεραπεία ανάπλασης προσώπου:

Laser Fractional Mosaic
Το laser Fractional Mosaic διοχετεύει ενέργεια με μικροσκοπικές δέσμες μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος ,αφήνοντας ανεπηρέαστες τις εξωτερικές στοιβάδες του δέρματος. Με αυτόν το μηχανισμό ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα τη σύσφιξη του δέρματος και τη λείανση των ρυτίδων.
Η θεραπεία με laser Fractional Mosaic αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο στην ανάπλαση του δέρματος.
Η διαδικασία είναι ανώδυνη και η ασθενής κατά τη διάρκεια της θεραπείας αναφέρει μόνο ένα αίσθημα καύσου. Στη συνέχεια επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές της ασχολίες με μόνη προφύλαξη την αποφυγή του ήλιου.

Fractional CO2
Χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της θερμικής εξάχνωσης,διαχέεται ενέργεια στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος,δημιουργώντας μικρές θερμικές ζώνες ανάμεσα στις οποίες παραμένει ανεπηρέαστο το δέρμα.Με αυτό το μηχανισμό διεγείρονται οι ινοβλάστες και αυξάνεται η παραγωγή κολαγόνου και ελαστίνης, βελτιώνονται οι ρυτίδες του προσώπου, χαρίζοντάς μας μια πιο υγιή,νεανική επιδερμίδα.

Θεραπεία ουλών ακμής
Για τη βελτίωση των ουλών ακμής χρησιμοποιούνται τα laser Fractional Mosaic καθώς και laser Fractional CO2.


efarmoges laser

Ενέσιμες θεραπείες

Botulinum Toxin (BOTOX®,Dysport® )

  • Θεραπεία ρυτίδων προσώπου με βοτουλινική τοξίνη (BOTOX®,Dysport® )
  • Θεραπεία υπερ-ιδρωσίας μασχαλών, παλαμών, πελμάτων με με βοτουλινική τοξίνη (BOTOX®,Dysport® )

Εμφυτεύματα Υαλουρονικού Οξέος

Μεσοθεραπεία

Peelings


Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιατρείο του Δρ. Μαλάνου μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή χρησιμοποιώντας την online φόρμα επικοινωνίας.