Βιογραφικό

Ο κ.Μαλάνος Δημήτριος αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Παν/μιου Αθηνών το 2000 και στη συνέχεια ειδικεύτηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία.

Το 2006 αναγορεύθηκε Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό «Άριστα»

Στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στις Η.Π.Α , στο Νοσοκομείο Beth Israel Medical Center,της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Harvard. Συγκεκριμένα εξειδικεύτηκε στη δερματο-ογκολογία, στη δερματοχειρουργική και στα Laser

Επιπλέον μετεκπαίδευση στη Δερματοσκόπηση με παρακολούθηση του μετεκπαιδευτικού προγράμματος International Dermoscopy Diploma του Medical University of Graz (Austria) ως υπότροφος της Ελληνικής Δερματολογικής Αφροδισιολογικής Εταιρείας

Από το 2009-2011 εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Πανεπιστημιακής Δερματολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ανδρέας Συγγρός» και από το 2010 ως επιστημονικός συνεργάτης του Νοσοκομείου Υγεία.

Από το 2012 είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του Δερματολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Υγεία και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο κέντρο της Αθήνας.

Συμμετέχει ως ομιλητής σε συνέδρια και εκπαιδευτικά προγράμματα και αρθρογραφεί σε διεθνείς επιστημονικές επιθεωρήσεις.


Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ιατρείο του Δρ. Μαλάνου μέσω τηλεφώνου, μέσω e-mail ή χρησιμοποιώντας την online φόρμα επικοινωνίας.